86-17708476248

EN
Minden kategória

Industry News

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Industry News

Mi az a Die Forging? Mi a kovácsoltvas besorolása?

IDŐ: 2021-07-31 HITS: 14

17-1

Mi az a préskovácsolás?

Die kovácsolás A szakkifejezés olyan kovácsolási eljárásra vonatkozik, amely egy öntőformát használva nyersdarabot alakít ki egy erre a célra szolgáló présszerszámos kovácsolóberendezésen a kovácsolás előállítása érdekében. Az ezzel a módszerrel előállított kovácsolt termékek pontos méretekkel, kis megmunkálási ráhagyással, összetett szerkezettel és nagy termelékenységgel rendelkeznek.


Mi a kovácsolás besorolása?

A kovácsolás nyitott és zárt kovácsolásra osztható. A fém nyersdarabot egy bizonyos alakú kovácsszerszám üregében összenyomják és deformálják, hogy kovácsolt anyagot kapjanak. A préskovácsolást általában kis tömegű és nagy tételek gyártására használják. A kovácsolás meleg kovácsolásra, meleg kovácsolásra és hideg kovácsolásra osztható. A melegkovácsolás és a hidegkovácsolás a kovácsolás jövőbeli fejlődési iránya, és egyben a kovácsolási technológia szintjét is képviseli.

Anyagok szerint a kovácsolószerszám vasfém-kovácsolásra, színesfém-kovácsolásra és por alakú termékformázásra osztható. Ahogy a neve is sugallja, az anyagok szénacél és egyéb vasfémek, réz és alumínium, valamint egyéb színesfémek és porkohászati ​​anyagok.

Az extrudálásnak a kovácsoláshoz kell tartoznia, amely nehézfém-extrudálásra és könnyűfém-extrudálásra osztható.

A zárt szerszámkovácsolás és a zárt felborítás a szerszámkovácsolás két fejlett eljárása. Mivel nincs vaku, az anyagok felhasználási aránya magas. A komplex kovácsolt anyagok befejezése egy vagy több eljárással is elvégezhető. Mivel nincs villanás, csökken a kovácsolás teherviselő felülete, és a szükséges terhelés is csökken. Meg kell azonban jegyezni, hogy az üres helyeket nem lehet teljesen korlátozni. Emiatt szigorúan ellenőrizni kell a nyersdarabok térfogatát, ellenőrizni kell a kovácsolószerszámok egymáshoz viszonyított helyzetét és a kovácsolt anyagok mérését, és törekedni kell a kovácsolószerszámok kopásának csökkentésére.